Een Equissage behandeling duurt ongeveer 30 minuten met enkel de pad en 45 minuten met pad + handunit(s). De pulsen van de Equissage dringen door tot diep in de spieren, daar waar een manuele massage niet reiken kan.  

De Equissage pad is veilig te gebruiken bij de kleinste pony tot het grootste paard. De Equissage werkt op een batterij, hierdoor is er geen elektriciteit nodig. Het kan dus gewoon in de stal of het weiland gebruikt worden.

Tarieven Equissage 

De minimumtarieven voor een Equissage behandeling zijn officieel vastgelegd door Niagara Equissage Pulse Benelux. Ik hanteer momenteel het vastgelegde minimumtarief voor een behandeling. 

Een behandeling kan al vanaf €30. 

Abonnementen Equissage

Abonnementen zijn ideaal om paarden in topconditie te brengen voor grote wedstrijden (preventief), maar zeker ook voor paarden die herstellende zijn van een blessure (curatief). Het gebruik van de Niagara Equissage Pulse versnelt het herstelproces bij blessures aan pezen, spieren en ligamenten.

Equissage behandelingen zijn ook gewoon een heerlijke verwennerij voor je paard. Equissage is veilig alle dagen te gebruiken, zowel voor als na het rijden of allebei.

Equissage Pad: €150 voor 5 behandelingen + 1 gratis (3 maand geldig)
        €300 voor 10 behandelingen + 2 gratis (9 maand geldig)

Equissage Pad + Handunit: €200 voor 5 behandelingen + 1 gratis (3 maand geldig)
             €400 voor 10 behandelingen + 2 gratis (9 maand geldig)

Een abonnement is normaal op naam van de eigenaar (en kan dus gebruikt worden voor verschillende paarden), maar voor (grote) pensionstallen, kunnen abonnementen onderling gedeeld worden (meerdere eigenaars/paarden). Informeer naar de mogelijkheden.  


Tarieven Canissage

De Canissage pad kan gehuurd worden om bij u thuis te gebruiken.

 €25/3u

Ik kom de pad bij u thuis brengen en weer ophalen. Zo kan u zelf de tijd nemen om uw hond eraan te laten wennen en kan u hond zelf kiezen wanneer en hoe lang hij of zij op de pad blijft liggen. 

Abonnementen Canissage

De Canissage pad kan ook gehuurd worden voor meerdere keren. 
€125 voor 5 beurten + 1 gratis (3 maanden geldig)
€250 voor 10 beurten + 2 gratis (9 maanden geldig)


Tarieven Humane Pad

De humane pad kan ook gehuurd worden aan €25/keer. Ik kom de pad brengen en weer ophalen. 


Diverse combinatiepakketten mogelijk met de Equissage pad + handunit voor het paard + vooronderzoek, de humane pad voor de mens en de Canissage voor de hond, aan sterk gereduceerde tarieven. 

  

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten berekend vanaf 9220 Hamme, België.

Binnen 20km: geen reiskosten
-> binnen 50km: 3 paarden of meer = geen reiskosten
-> binnen 75 km: 5 paarden of meer = geen reiskosten

Neem even contact op voor de mogelijkheden, in sommige gevallen komen de reiskosten te vervallen, bijvoorbeeld bij meerdere behandelingen op 1 plaats, of behandelingen 'en route'.
-> minstens 1x/week route Hamme - Kalmthout
-> regelmatig aanwezig in Puurs en de Kempen

Momenteel is het enkel mogelijk om behandelingen cash of met Payconiq ter plaatste te betalen, of via overschrijving (vooruitbetaling van toepassing). Factuur wordt naar u gemaild na ontvangst van betaling.  

Ondernemingsnummer:

0735.609.990